Routebeschrijving kantoor

Castellum, gebouw C, Synthesium
Loire 150
2491 AK Den Haag

Per auto:
Vanuit Amsterdam:
Vanaf de A4 neemt u voor het knooppunt Prins Clausplein de afslag Leidschendam/Forepark-Leidschenveen (8). Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf over de snelweg. Op de eerst volgende splitsing bij de verkeerslichten weer rechtsaf. Het Castellum ziet u aan uw linkerhand. Rij de rotonde driekwart rond en ga meteen linksaf het terrein op. Bij de slagbomen belt u aan bij Synthesium. Op de Loire vindt u ons op ingang C.

Vanuit Utrecht of Den Haag: Vanaf de A4 richting Amsterdam neemt u de afslag Leidschendam/Forepark-Leidschenveen
(8). Aan het eind van de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. Het Castellum ziet u aan uw linkerhand. Rij de rotonde driekwart rond en ga meteen linksaf het terrein op. Bij de slagbomen belt u aan bij Synthesium. Op de Loire vindt u ons op ingang C.

Parkeren kan op de voor u gereserveerde plaatsen aan de voorzijde van het kantoor bij ingang C. Zie de plaatsen voorzien van een bordje "Synthesium".

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag CS: Neem de Randstad Rail (lijn 3 of 4) richting Zoetermeer (duur 10 minuten). Deze rijdt om de tien minuten. Stap uit op Halte Forepark. Loop de trap van het perron af en sla linksaf. Loop rechtdoor en ga bij de rotonde rechtsaf de Loire op. (5 minuten lopen). Op de Loire vindt u ons op ingang C van het Castellum, Het Synthesium.