Routebeschrijving STOC leslocatie

Gebouw Rhijnhaeghe 2
J.F. Kennedylaan 99
3981 GB Bunnik

Per auto:
Vanuit de richtingen Utrecht en Amsterdam: Volg de A12 en neem de afslag Bunnik. Onderaan de afrit linksaf onder het viaduct door. Bij de tweede stoplichten gaat u rechtsaf. Even later passeert u een spoorwegovergang. Bij het vierde stoplicht na de spoorwegovergang gaat u rechtsaf de Van Zijldreef op. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts: de J.F. Kennedylaan. U ziet dan rechts de inrit naar het gebouw Rhijnhaeghe 2.

Vanuit de richting Arnhem:
Volg de A12 en neem de afslag Bunnik. Onderaan de afrit gaat u rechtdoor. Even later passeert u een spoorwegovergang. Bij het vierde stoplicht na de spoorwegovergang gaat u rechtsaf de Van Zijldreef op. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts: de J.F. Kennedylaan. U ziet dan rechts de inrit naar het gebouw Rhijnhaeghe 2.

Per trein:
Het kantoor (Rhijnhaeghe 2) ligt op ongeveer 5 minuten lopen van station Bunnik. U verlaat het station bij de spoorwegovergang. Volg de weg die aan uw linkerhand langs de kantoorgebouwen voert. Na ca. 600 meter steekt u bij de stoplichten de provinciale weg over. U komt nu op de Van Zijldreef en gaat u rechtsaf de J.F. Kennedylaan op. Direct rechts ziet u de ingang.

Per bus:
Vanaf het Centraal Station in Utrecht (streekbusstation) rijden er bussen met als eindbestemming Wijk bij Duurstede die door Bunnik komen. Dit zijn de lijnen 41 en 43 van Centraal Nederland. De bus rijdt in de spitsuren 4 keer per uur en de rest van de dag 3 keer per uur. De bus stopt vlak bij het gebouw van STOC, Rhijnhaeghe 2. Uitstappen bij de halte Van Zijldreef. Steek bij de stoplichten de provinciale weg over. U komt nu op de Van Zijldreef en gaat u rechtsaf de J.F. Kennedylaan op. Direct rechts ziet u de ingang.