Eerst verantwoordelijk Verzorgende

Donderdag, 05 Februari 2015

Eerst verantwoordelijk Verzorgende

Baken in deze onzekere tijden voor cliënt en systeem. Er verandert veel voor ouderen en cliënten die via thuiszorg of in een verpleeghuis /verzorgingshuis verzorging en verpleging ontvangen. Sluiting van huizen, komst van de wet maatschappelijk ondersteuning, familie die zich zorgen maakt over de continuïteit van zorg. U overziet deze veranderingen en voorkomt dat mensen tussen wal en schip vallen.

In de opleiding tot EEV-er besteden wij veel aandacht aan het kunnen invoeren van zorgvernieuwingen. Een belangrijke kerntaak die in deze tijd vol van veranderingen essentieel is. Eigen regie van de cliënt en zijn systeem ondersteunen, is een taak van de EVVer die ertoe leidt dat mensen zoveel mogelijk het leven kunnen leiden zoals ze dat willen en gewend zijn. Afstemming met andere betrokken disciplines, goede samenwerking met ketenpartners en het sociaal wijkteam komt volop aan bod in de opleiding omdat hierin een belangrijk deel van de zorgvernieuwing plaats vind.

Bekwaam u zelf in deze rol als eerst verantwoordelijk verzorgende, een investering in uzelf en voor uw organisatie.
9 maart 2015 start de branche erkende EVV opleiding in Bunnik. Schrijf u snel in! We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar.

« naar overzicht