CREBO erkenning Verpleegkundige

Donderdag, 19 Februari 2015

CREBO erkenning Verpleegkundige

Altijd al verpleegkundige willen worden maar de stap nog niet durven zetten? Doe het nu via STOC! STOC heeft de landelijke erkenning verkregen voor het aanbieden van de opleiding MBO 4 Verpleegkundige. Deze erkenning biedt ons de mogelijkheid om deze landelijk erkende opleiding op maat aan te bieden, uiteraard rekening houdend met de BIG wetgeving. STOC hanteert dezelfde succesformule als bij de opleidingen tot Helpende en Verzorgende IG door de opleiding modulair in te richten. De verpleegkundige opleiding bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke modules en een aanvullende module VVT. Daarnaast verzorgt STOC de verplichte onderdelen Nederlands, Engels, Rekenen en Burgerschap deels via blended learning.

De eerste in company groepen verpleegkundigen starten in maart en in mei van dit jaar. Daarnaast willen wij, bij voldoende aanmeldingen, ook met een groep individuele inschrijvers in Bunnik starten.

Wilt u meer weten over de opleiding, heeft u interesse in een in company traject of wilt u alvast een plek reserveren om als individuele inschrijver de opleiding in mei te starten? Neem contact met ons op of bel 070 33 78 303.

« naar overzicht