Verzorgenden IG opleiden tot Verpleegkundigen?

Dinsdag, 10 Maart 2015

Verzorgenden IG opleiden tot Verpleegkundigen?

Wordt de zorg en verpleging complexer voor uw huidige formatie? Groeit de behoefte aan één of meerdere medewerkers die regie kunnen voeren over het zorg- en verpleegproces rondom cliënten, die alle verpleegtechnische handelingen kunnen uitvoeren en met verschillende disciplines kunnen overleggen? Dan hebben wij interessant nieuws voor u.

Op 26 mei en op 15 september a.s. start STOC centraal in het land, de verkorte opleiding tot Verpleegkundige (niveau 4), met als specialisatie Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT)

De opleiding is bestemd voor medewerkers die beschikken over een Verzorgende IG diploma en relevante werkervaring hebben in zorg en verpleging. De duur van de opleiding is 24 maanden.

Kenmerkend aan de Verpleegkunde opleiding van STOC is de modulaire opzet en de vernieuwende leervormen. Het ontwikkelen van specifieke Verpleegkundige competenties en communicatieve vaardigheden staan centraal in de opleiding. Het traject is uitdagend en praktisch van opzet. Deelnemers kunnen rekenen op adequate begeleiding en ondersteuning tijdens de opleiding.

U wilt meer weten? Laat u dan uitgebreid informeren over de opleiding op één van de inloopmiddagen:

  • Op donderdag 9 april van 14.00-16.00 uur in Bunnik 
  • Op dinsdag 14 april van 14.00-16.00 uur in Amsterdam 
  • Op donderdag 16 april van 14.00-16.00 uur in Eindhoven

Aanmelden voor één van inloopmiddagen kan tot een week voor de datum, via e-mailadres info@stoc.nl. Wij ontvangen graag de volgende gegevens:

  • Uw naam 
  • Organisatie
  • Aantal deelnemers 
  • Datum en locatie

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de locatiegegevens.

In-company
Overweegt u een groep medewerkers tot Verpleegkundige op te leiden en past een in-company opleiding beter bij uw organisatie, dan komen we graag langs voor een adviesgesprek. Bel of mail voor een afspraak met een van onze accountmanagers:

Judith Dalm: 06 535 30 378 j.dalm@stoc.nl
Maaike Seip: 06 510 17 784 m.seip@stoc.nl

Heeft u vragen over de inloopmiddagen, bel dan met Diana Meijboom van STOC 070-3378303.

« naar overzicht