Persbericht: STOC en Taps in Zorg en Welzijn maken innovatief Opleidingshuis Mantelzorgondersteuning

Maandag, 15 Juni 2015

Persbericht: STOC en Taps in Zorg en Welzijn maken innovatief Opleidingshuis Mantelzorgondersteuning

STOC en Taps in Zorg en Welzijn zijn medio 2015 een intensieve samenwerking aangegaan om passende oplossingen te kunnen bieden voor de professional op het gebied van mantelzorgondersteuning.

Het veld van zorg, wonen en welzijn is enorm in beweging en daardoor nemen de problemen van mantelzorgers in complexiteit toe. Dit stelt ook andere eisen aan de ondersteuning aan mantelzorgers. Veranderde wet- en regelgeving, een sterk veranderend zorglandschap en de maatschappelijke veranderingen vragen om meer en andere kennis van de mantelzorgondersteuner.

Door samen te werken, is 18 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaarschap samengevoegd en heeft dit geleid tot een innovatief Opleidingshuis op het gebied Mantelzorgondersteuning.

In het Opleidingshuis zijn alle opleidingen op het gebied van Mantelzorgondersteuning ondergebracht. Niet alleen de modulair opgebouwde Post HBO-opleidingen tot Casemanager Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar, maar ook diverse specialisaties zoals een verdieping over Rouw en Verlies, Familiezorg, Dementie en Mantelzorg, Mantelzorg voor huisartsenpraktijken en begeleiding van vrijwilligers. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar Het Opleidingshuis Mantelzorgondersteuning

Met de opleidingen uit ons Opleidingshuis wordt of blijft u de professional op het gebied van Mantelzorgondersteuning.

« naar overzicht