Hoe staat het met de Kennis en Kunde van uw formaties voor 2017?

Maandag, 02 Januari 2017

Hoe staat het met de Kennis en Kunde van uw formaties voor 2017?

Door de veranderingen in de zorgsector worden doelstellingen en speerpunten regelmatig bijgesteld. Aan u de opgave om de kennis en kunde van uw formaties hierop te laten aansluiten. In deze tijd van planning en budgettering voor 2017 bent u daar naar alle waarschijnlijkheid nog volop mee bezig.

STOC kan u hierbij ondersteunen. Zorg sterker maken en sterk houden, dat is waar wij voor staan. Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van vele professionals.
U kent ons waarschijnlijk van onze kwalificerende MBO, Post-HBO en/of Branche opleidingen. Maar wist u dat STOC ook geheel op maat gemaakte trajecten verzorgd die aansluiten bij de doelstellingen van uw organisatie en de leerbehoefte van uw medewerkers?
Op praktisch elk zorgthema, verandervraagstuk of specialisatie, kunnen wij maatwerktrajecten ontwikkelen en vormgeven. Wij gaan grondig te werk. Van het onderzoeken van de leerbehoefte tot aan het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerkprogrammaís. Wij voeren niet alleen uit, maar denken mee en geven een gedegen advies over een passend traject.
Wij schetsen graag enkele maatwerktrajecten die wij recent hebben verzorgd:

  • Trainen en coachen van medewerkers in de omslag naar kleinschalig wonen;
  • Multidisciplinaire teams scholen in de specialisatie Geriatrische Revalidatiezorg;
  • Zorgteams scholen in het activeren van mantelzorgbeleid;
  • Trainen en coachen van teams in begeleiden van jonge cliŽnten met dementie;
  • Bekwamen van zorgmedewerkers in verantwoord medicatiebeleid;
  • Professioneel samenwerken bij cliŽnten met complex gedrag.

In onze aanpak staat uw werkpraktijk centraal. Wij bieden een hoge mate van flexibiliteit en creatieve leervormen. Ook aan borging van opgedane kennis, besteden wij in trajecten aandacht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op 070-3378 303.
Wij gaan graag in gesprek met u.

« naar overzicht