Proefcollege Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar (Post HBO)

Donderdag, 14 December 2017

Proefcollege Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar (Post HBO)

STOC organiseert op 14 december 2017 van 10:00 - 13:00 uur in Bunnik een gratis proefcollege voor de vakopleiding Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar (Post HBO)
Het veld van zorg, wonen en welzijn is enorm in beweging en daardoor nemen de problemen van mantelzorgers in complexiteit toe. Dit stelt ook andere eisen aan de ondersteuning aan mantelzorgers. Veranderde wet- en regelgeving, een sterk veranderend zorglandschap en de maatschappelijke veranderingen vragen om meer en andere kennis van de mantelzorgondersteuner.
STOC en Taps in Zorg en Welzijn zijn medio 2015 een intensieve samenwerking aangegaan om passende oplossingen te kunnen bieden voor de professional op het gebied van mantelzorgondersteuning. Zo zijn 18 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorg Makelaarschap samengevoegd.

STOC organiseert opá7 septemberávan 10:00 - 12:30 uur in Bunnik een proefcollege voor deze innovatieve Vakopleiding Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar.
In een sessie vaná2 uur kun je kennismaken met de vernieuwde opleiding en krijg je een duidelijk beeld van de inhoud van de opleiding.

Meld je aan voor het proefcollege Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar (Post HBO) via; http://www.stoc.nl/opleidingen-trainingen/proefcolleges/aanmelden.html
Je ontvangt van ons een bericht over je aanmelding.

« naar overzicht