Proefcollege Casemanagement mantelzorg en Mantelzorgmakelaar

  • Open training

Open training

Het veld van zorg, wonen en welzijn is enorm in beweging en daardoor nemen de problemen van mantelzorgers in complexiteit toe. Dit stelt ook andere eisen aan de ondersteuning aan mantelzorgers. Veranderde wet- en regelgeving, een sterk veranderend zorglandschap en de maatschappelijke veranderingen vragen om meer en andere kennis van de mantelzorgondersteuner.
STOC en Taps in Zorg en Welzijn zijn medio 2015 een intensieve samenwerking aangegaan om passende oplossingen te kunnen bieden voor de professional op het gebied van mantelzorgondersteuning. Zo zijn 18 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorg Makelaarschap samengevoegd.

STOC organiseert op 21 juni van 13:00 - 15:00 uur te Houten een proefcollege (kosteloos) voor deze innovatieve Vakopleiding Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar.
Tijdens deze sessie kun je kennismaken met de vernieuwde opleiding en krijg je een duidelijk beeld van de inhoud van de opleiding.

Meld je aan voor het proefcollege Casemanagement Mantelzorg en Mantelzorgmakelaar (Post HBO). Je ontvangt van ons een bericht over je aanmelding.

Praktische informatie

Er staan nog geen nieuwe data ingepland. Informeer naar de mogelijkheden.