Beroepsopleidingen VV&T

STOC verzorgt functie- en beroepsopleidingen gericht op de verzorging, verpleging en thuiszorg.

Onze opleidingen voor volwassenen zijn praktijkgericht. U kunt bij STOC kiezen uit volledige beroepsopleidingen en branche erkende functieopleidingen.

Wanneer u kiest voor een beroepsopleiding van STOC, verzorgen wij een flexibel maatwerktraject dat aansluit op uw wensen en dat wordt afgesloten met een landelijk erkend (crebo) diploma.

In de branche erkende functieopleidingen richten wij ons speciaal op de beroepscomponent van de opleidingen zorghulp, helpende en verzorgende. Elk traject wordt afgesloten met een diploma met branche-erkenning. STOC verzorgt ook de branche-erkende vervolgopleidingen Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) en Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP). 

Opleidingsfilosofie
De STOC filosofie van opleiden op de werkplek sluit naadloos aan bij de uitgangspunten van het competentiegerichte leren. Deze gaat uit van de gedachte dat er inzicht moet zijn in de competenties, vaardigheden, kennis- gedrags- en houdingsaspecten om goed op te kunnen leiden. Pas dan zal de persoon op de werkplek optimaal functioneren.

Leren in de praktijk
Leren doet uw medewerker in de praktijk. Alleen op de eigen werkplek kunnen ze leren om zorg en ondersteuning op een professionele manier te verlenen. Natuurlijk wordt ook de theorie niet vergeten. Deze lessen verzorgen wij desgewenst incompany. Of uw medewerker volgt de lessen regionaal in het land of op onze leslocatie in Bunnik. Doordat de theorie wordt gekoppeld aan de praktijk, kunnen uw medewerkers direct met het geleerde aan de slag.

Spelden
Er zijn verschillende spelden voor de opleiding A,B,C en D en voor de Zorghulp, Helpende en Verzorgende IG
Spelden kunnen schriftelijk worden aangevraagd door middel van het aanvraagformulier spelden STOC. Uiteraard kunnen we alleen spelden leveren indien wij in het bezit zijn van een kopie van het betreffende diploma.

Bekijk het overzicht van de functie- en beroepsopleidingen van STOC.