Heef u de opleidingsbehoefte helder?

Hoe resultaatgericht bent u bezig met leren en het ontwikkelen van medewerkers? Is het opleidingsbeleid geïntegeerd in het strategisch HR-beleid En wat leveren uw opleidingsinvesteringen eigenlijk op?

Cursus Werken met het acht veldenmodel
Organisaties staan voor flinke uitdagingen om de huidige ontwikkelingen en veranderingen in de zorg te vertalen naar concrete opleidingsbehoeften en beleid. Meer dan ooit moeten opleidingsinvesteringen renderen. Als gevolg hiervan wordt het opleidingsbeleid steeds vaker geïntegreerd in strategisch HR-beleid.

Tijdens de cursus gaan we dieper in op de positie van opleiden in relatie tot HRD en worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Acht veldenmodel in breed perspectief
  • Inzet en toepasbaarheid van het model
  • Vertaling van organisatiedoelen naar leertrajecten
  • Evaluatie van resultaten
  • Belangrijke resultaat bevorderende factoren.

Dit model in een onderdeel van onze post HBO leergang Opleidingsmanagement en wordt door deelnemers erg gewaardeerd. De workshop is bedoeld voor opleidingscoördinatoren, opleidingsadviseurs en P&O adviseurs die leervragen op een professionele manier willen oppakken. Specifieke voorkennis is niet nodig.

Aanmelden
U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar info@stoc.nl onder vermelding van uw naam, organisatie en de gewenste datum en locatie. 

Wij hopen u op één van de workshops te mogen begroeten!