Werken bij STOC

STOC stelt mensen centraal bij de realisatie van haar resultaten. Vanuit deze gedachte geven wij onder meer advies over personeels- en organisatieontwikkeling en verzorgen wij opleidingen. Organisaties en opleidingsinstellingen kunnen bij ons terecht voor maatwerk om hun personeelsontwikkeling vorm te geven. Daarmee dragen we bij aan de opleidingskwaliteit en zien opdrachtgevers hun kwaliteit stijgen.

Open sollicitaties zijn altijd welkom en kunnen gemaild worden naar de afdeling HRM, hrm@stoc.nl   

Bekijk de actuele vacatures van STOC.

Freelance docent Maatschappelijke Zorg

Per direct zijn wij op zoek naar daadkrachtige freelance docent Maatschappelijke Zorg. Beschik jij over een docentenbevoegdheid of een vakinhoudelijk diploma met tenminste 3 jaar werkervaring en is het overbrengen van kennis aan professionals in de zorg jouw passie? Dan komen wij graag in contact met jou.

Meer informatie

Freelance docent Verpleegtechnische Vaardigheden

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden binnen verpleeg- en verzorgingshuizen en vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Meer informatie

Freelance Docent Pedagogisch werker niveau 4

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van pedagogisch werk en vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie? Als jij de juiste achtergrond en drive hebt, heeft STOC werk voor jou.

Meer informatie

Freelance docenten GRZ

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van individuele gezondheidszorg binnen verpleeg- en verzorgingshuizen en vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Meer informatie

Freelance docenten Verzorgende-IG gezocht!

Vanwege de groeiende vraag van onze klanten naar onze dienstverlening zijn wij landelijk op zoek naar daadkrachtige freelance docenten Verzorgende IG. Beschik jij over een docentenbevoegdheid of een vakinhoudelijk diploma met tenminste 3 jaar werkervaring en is het overbrengen van kennis aan professionals in de zorg jouw passie? Dan komen wij graag in contact met jou.

Meer informatie