Freelance docent Verpleegtechnische Vaardigheden

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden binnen verpleeg- en verzorgingshuizen en vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie? En ben jij woonachtig in een straal van 50 km rond Breda? Dan zijn wij op zoek naar jou.

STOC is een trainings- en opleidingsinstituut in de sector zorg en welzijn. Onze kracht ligt in het aanbieden van maatwerk waarbij wij met kennis de praktijkomgeving van organisaties sterker maken. Vanuit deze gedachte geven wij onder meer advies over personeels- en organisatieontwikkeling en verzorgen wij branche-erkende functie- en beroepsopleidingen. Daarmee dragen we bij aan de opleidingskwaliteit en zien opdrachtgevers hun kwaliteit stijgen.

Vanwege de groeiende vraag naar het verzorgen van lessen Verpleegtechnische Handelingen voor de MBO opleidingen verzorgende IG niveau 3 en verpleegkunde niveau 4 zijn wij voor de regio Breda per direct op zoek naar:
Freelance docenten verpleegtechnische vaardigheden

De uitdaging
Als docent verpleegtechnische vaardigheden ben je in staat om medewerkers binnen diverse zorgorganisaties verschillende vaardigheden te trainen en te toetsen. Hierbij houd je uiteraard rekening met de geldige protocollen.

Ben jij de freelance docent die we zoeken?
Dan beschik je over uitstekende didactische en communicatieve vaardigheden. Daarnaast:
- Beschik je over een afgeronde MBO/HBO opleiding Verpleegkundige en enkele jaren werkervaring in
  de zorg-en welzijnssector;
- Heb je bij voorkeur kennis van (Vilans) protocollen;
- Heb je ervaring als docent en de beschikking over een lesbevoegdheid en ben je bekwaam en bevoegd om
  de vaardigheden af   te toetsen (vereiste);
- Kun je als docent inspelen op vragen uit de groep en je verplaatsen in de leercurve van de student;
- Wegens de locatie van onze opdrachtgevers ben je woonachtig in een straal van 50 kilometer rond Breda.

Ons aanbod
Vanaf 1 oktober 2018 ga je les geven aan BBL opleidingsgroepen Verzorgende IG & Maatschappelijke Zorg niveau 3 en Verpleegkunde niveau 4. De lesdagen staan wekelijks gepland, dagen in onderling overleg. De leslocatie is in West Brabant
Je wordt opgenomen binnen onze vaste freelancepool wat jou de garantie geeft van een vaste opdrachtverstrekker. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke uurvergoeding en worden de reiskosten vergoed. Data en lestijden worden in overleg vastgesteld.

Reageren
Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen naar info@stoc.nl t.a.v.
mevrouw H. van ‘t Hof. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je eveneens een e-mail sturen naar info@stoc.nl

Dienstverband Freelance
Uren per week In overleg
Locatie West Brabant
Startdatum Woensdag, 08 Augustus 2018
Contactpersoon mevrouw H. van ‘t Hof
Telefoonnummer contactpersoon 070-3378303
E-mail contactpersoon info@stoc.nl
Solliciteer op deze functie

« naar overzicht