Werken bij STOC

STOC stelt mensen centraal bij de realisatie van haar resultaten. Vanuit deze gedachte geven wij onder meer advies over personeels- en organisatieontwikkeling en verzorgen wij opleidingen. Organisaties en opleidingsinstellingen kunnen bij ons terecht voor maatwerk om hun personeelsontwikkeling vorm te geven. Daarmee dragen we bij aan de opleidingskwaliteit en zien opdrachtgevers hun kwaliteit stijgen.

Open sollicitaties zijn altijd welkom en kunnen gemaild worden naar de afdeling HRM, hrm@stoc.nl   

Bekijk de actuele vacatures van STOC.

Freelance docent/trainer psychiatrische ziektebeelden

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van psychiatrische ziektebeelden en vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie? En ben jij woonachtig in een straal van 50 km rond Den Haag? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Meer informatie

Freelance docent Helpende Zorg en Welzijn

Per direct zijn wij op zoek naar daadkrachtige freelance docenten Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2). Beschik jij over een docentenbevoegdheid, een vakinhoudelijk diploma met tenminste 3 jaar werkervaring en is het overbrengen van kennis aan professionals in de zorg jouw passie? Dan komen wij graag in contact met jou.

Meer informatie

Freelance docent Fysiologie, Anatomie en Pathologie

Per direct zijn wij op zoek naar daadkrachtige freelance docenten Anatomie, Fysiologie en Pathologie voor de MBO opleidingen Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg niveau 3 en Verpleegkunde niveau 4. Beschik jij over een docentenbevoegdheid of heb je aantoonbare ervaring in het overbrengen van kennis aan lerende professionals in de zorg? Dan komen wij graag in contact met jou.

Meer informatie

Freelance docent Maatschappelijke Zorg

Per direct zijn wij op zoek naar daadkrachtige freelance docent Maatschappelijke Zorg. Beschik jij over een docentenbevoegdheid of een vakinhoudelijk diploma met tenminste 3 jaar werkervaring en is het overbrengen van kennis aan professionals in de zorg jouw passie? Dan komen wij graag in contact met jou.

Meer informatie

Freelance docent Verpleegtechnische Vaardigheden

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden binnen verpleeg- en verzorgingshuizen en vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie? En ben jij woonachtig in een straal van 50 km rond Breda? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Meer informatie